Vores virksomhed voksede, fordi vi elskede at drikke whisky i specielle glas, selv på daglig basis. Du kan nyde din yndlingsdrik på en helt anden måde med et unikt glas. Under vores flytning opdagede jeg problemet, da jeg ikke kunne finde mit yndlingsglas. Denne whisky havde en distinkt smag… Men det var for det bedste…

Siden da har vi skabt luksuriøse briller, og vi har spredt glæde og gode følelser til enhver speciel lejlighed (og hver dag).

Online og offline var det svært i lang tid at finde pålidelige og ensartede produkter i topkvalitet. Glas af lav kvalitet eller grundlæggende var typisk tilgængelige. Vi havde svært ved at finde et unikt glassæt.

Brillerne går ofte i stykker i forsendelsen, når vi endelig finder nogle, som vi kan lide. Online shopping har en tendens til at være uforudsigelig det meste af tiden. Målet her er at ændre et andet aspekt af branchen. For at fange vores produkter på så mange måder som muligt tager vi både billeder og videoer. Du vil ikke blive overrasket over noget.

Før krystaldesign tilbød glasvarefirmaer sjældent erstatninger for beskadigede eller defekte genstande. Det meste af tiden var supportens primære formål at få det til at se ud som om dine fejl var din skyld. På grund af vores erfaring som kunder, var vores teammedlemmer alle personligt uddannet – så du vil ikke opleve noget lignende.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories